SVI PLANIRANI PODSTICAJI ISPLAĆENI :: Semberija INFO ::

 

SVI PLANIRANI PODSTICAJI ISPLAĆENI


Poštovani poljoprivredni proizvođači,
 
Kao što je i bilo najavljeno prošle sedmice, danas je isplaćen podsticaj za podršku u proizvodnji voća i povrća za 170  poljoprivrednih proizvađača u iznosu od 113.989,05 KM, te je tako  kompletirana isplata za sve grantove podsticaja u 2021.godini .
 
Možemo sa ponosom konstatovati da su sve mjere isplaćene u maksimalno predviđenom iznosu po "Pravilniku o načinu i uslovima podsticaja za 2021.godinu". Tako da u 2022. godinu ulazimo bez dugovanja prema poljoprivrednim proizvođačima Semberije, osim rijetkih koji nisu priložili svu dokumentaciju, zahvaljujući zaposlenim u  ,,Agrarnom fondu''  koji su obradili dosad naobimniju dokumentaciju u rekordnom roku. Imali smo dobru saradnju sa Odjeljenjem za poljoprivredu, koje je  korektno pratilo naše aktivnosti sa blagovremenim transferima novčanih sredstava iz budžeta Grada Bijeljina.
 
Koristimo priliku da javnost još obavijestimo, da je ove godine podršku od "Agrarnog fonda" dobilo 2.274 poljoprivredna proizvođača, 22 Mjesne zajednice i 14 Udruženja poljoprivrednika u ukupnom iznosu od blizu 1.500.000 KM, što je rekordan i broj subjekata obuhvaćenih podsticajnim mjerama i rekordan iznos isplaćen za jednu tekuću godinu u 13  godina postojanja ove ustanove.
 
Takođe, Obavještavamo vas da će na sajtu Grada Bijeljine do 31.12.20121.godine biti objavljeni spiskovi svih poljoprivrednih proizvođača koji su ostvarili podsticaj u ovoj godini po grantovima, kao spisak onih koji nisu ostvarili podsticaj zbog neispunjavanja uslova iz Pravilnika, a sve na adresi: www.gradbijeljina/agrarnifond .
 
Ovom prilikom čestitamo novogodišnje i božićne praznike svim poljoprivrednim proizvođačima!

Agrarni fond grada Bijeljine