PRIJEM ZA EMU KOVAČ :: Semberija INFO ::

 

PRIJEM ZA EMU KOVAČ


Posljednjeg radnog dana 2021. godine, gradonačelnik Ljubiša Petrović upriličio je prijem za veliku nadu bh. atletike, Emu Kovač. Tokom 2021. godine Ema je ostvarila značajne rezultate na atletskim borilištima. Od strane Atletskog saveza Rapublike Srpske, treći put zaredom proglašena je za najbolju atletičarku u kategoriji mlađih pionira.

Gradonačelnik Petrović je zahvalio mladoj atletičarki i ljudima okupljenim oko Atletskog kluba "Atletik" na promovisanju Bijeljine kao grada sporta i obećao punu podršku gradske administracije projektima razvoja sporta i izgradnje i rekonstrukcije sportskih borilišta.

Prijem je iskorišten i da se dogovore detalji oko organizacije jednog atletskog mitinga koji bi se tokom 2022. godine održao u Bijeljini.

Ema Kovač ne prestaje sa treninzima. Osvojene medalje i dobijena priznanja su joj vjetar u leđa za nove uspjehe u karijeri. Sljedeći izazov je Državno dvoransko prvenstvo Srbije koje se 16. januara 2022. godine održava u Beogradu a na kojem će se Ema takmičiti u disciplini 800 metara.