TRKA DEDA MRAZEVA U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

TRKA DEDA MRAZEVA U BIJELjINI


Novogodišnja trka na plus 15 stepeni Celzijusovih

Tačno u podne počela je Trka Deda Mrazeva u Bijeljini. Kako su za portal Semberija info potvrdili organizatori, u trci je učestvovalo oko 300 Deda Mrazeva.

Tačno u podne, kako je bilo i predviđeno, potrčala je prva grupa, uzrasta do 10 godina i oni su istrčali jedan krug oko Gradskog trga u centru grada. Potom su dva kruga trčali oni stariji.

Iako je drugi januar, temperatura visoko u plusu i sunčan dan odavali su utisak da je Prvi maj, tako da bi se slobodno moglo reći da su Deda Mrazevi trčali ,,prvomajsku'', a ne ,,novogodišnju'' trku.


-Ovo i nije trka za pobjednika, jer su svi učesnici pobjednici i svi će dobiti nagrade. Važno je učešće, lijepa atmosfera, druženje i promocija zdravog života'', potvrdili su iz Udruženja ,,Vizija mladih'', koje je bilo organizator ovog prelijepog događaja u Bijeljini i koje je okupilo veliki broj građana.
Pokrovitelj trke je Gradska uprava Grada Bijeljina, a i ovaj događaj je organizovan u okviru programa ,,Zimski korzo'', koji je počeo 27. decembra 2021. godine, a trajaće do 14. januara ove godine.
Podsjećamo, zbog korone, prošle godine je u Bijeljini izostala Trka Deda Mrazeva.

Semberija info