DRŽAVLjANI SRBIJE LIŠENI SLOBODE ZBOG KRIVIČNOG DJELA „ TEŠKA KRAĐA“ IZVRŠENOG U MATIČNOM UREDU DVOROVI :: Semberija INFO ::

 

DRŽAVLjANI SRBIJE LIŠENI SLOBODE ZBOG KRIVIČNOG DJELA „ TEŠKA KRAĐA“ IZVRŠENOG U MATIČNOM UREDU DVOROVI


Foto
Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2, 30.01.2022. godine u Dvorovima grad Bijeljina, lišili su slobode lica M.R. i M.S. državljane Republike Srbije.
 
Naime, policijski službenici Policijske stanice Bijeljina 2,  posupali su po prijavi građanina koji je putem telefona prijavio da je u ulici Karađorđeva  u mjestu Dvorovi,  uočio dva NN muška lica koja ulaze u prostorije matičnog ureda koji se nalazi na navedenoj adresi.
 
Po zaprimljenoj prijavi odmah su postupili policijski službenici koji su na licu mjesta zatekli lica M.R. i M.S. sa blanko obrascima ( izvodi  iz  matične knjige rođenih, umrlih, vjenčanih, kao i uvjerenja o državljanstvu). Takođe, na licu mjesta pronađeni su i predmeti koji su služili kao sredstva za izvršenje krivičnog djela „ Teška krađa“.
 
Nad licima lišenim slobode trenutno je u toku kriminalistička obrada. Nakon dokumentovanja predmeta,  lica M.R. i M.S. će uz Izvještaj o počinjeniom krivičnom djelu  „Teška krađa“ od strane policijskih službenika Policijske stanice Bijeljina 2, biti predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.
 
 
                                                                                                                      PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE
 
                                                                                                                      Aleksandra Marić