GRADSKI ODBOR SNSD BIJELjINA: :: Semberija INFO ::

 

GRADSKI ODBOR SNSD BIJELjINA:


Za razliku od gradonačelnika, mi imamo rezultate rada

Bijeljinski SNSD smatra da je „rad gradonačelnika Ljubiše Petrovića loš, iako su mu građani na posljednjim izborima dali povjerenje“. Predsjednik GO  SNSD – a, Vladimir Lazić  izjavio je da Petrović ne radi ništa u interesu građana.

- Sjetite se samo ko dolazi u posjete Bijeljini i šta ona ima od tih posjeta – Džaferović? O tome su svi naši građani rekli šta misle. Ili Jelena Trivić, opozicioni političar, koja od svega samo ima želju da postane nešto“, rekao je Lazić.

On je na konferenciji za novinare istakao da, kako je rekao, „gradonačelnik ima mnogo slobodnog vremena, jer očigledno smatra da Bijeljina nema ni jedan aktuelni problem.“  Lazić je dodao da Trivićeva nije mogla da pobijedi u mjesnoj zajednici u Banjaluci u kojoj živi,  pa dođe u Bijeljinu da traži podršku.

- Građani Bijeljine  znaju, da stranka koja je kandiduje nije nikada ništa dobro uradila za ovaj grad, za razliku od SNSD – a, čiji se rezultati rada u Bijeljini vide“, rekao je Lazić i naglasio da SNSD ima ljudske resurse, znanje, puno uvažavanje i intenzivnu saradnju sa najvišim organima RS, kao i stručnjake iz svih oblasti, za razliku od njega“ naglasio je Lazić.