NOVA STOLARIJA NA ŠKOLSKOM ANEKSU :: Semberija INFO ::

 

NOVA STOLARIJA NA ŠKOLSKOM ANEKSU


 U gradskoj Osnovnoj školi “Sveti Sava”u toku je zamjena stolarije na aneksu školskog objekta u kojem je svojevremeno bio smješten Pedagoški fakultet. Direktor ove škole, Đorđe Mirković kaže da je ovo, ustvari, nastavak ranije započetih radova na uređenju školskih objekata u gradu i u Područnoj školi u Batkoviću.


“Nakon što smo u Područnoj školi u Batkoviću, zahvaljujući novcu resornog ministarstva, renovirali tri učionice i toalete, te nabavili novi namještaj, sada smo u prilici da zamijenimo stolariju i na aneksu školskog objekta u gradu. Uz pomoć novca koji je odobrilo Ministarstvo prosvjete i kulture, te uz pomoć Republičkog prosvjetno - pedagoškog zavoda, zamijenićemo kompletnu stolariju na ovom objektu. U tom dijelu školskog objekta trenutno imamo multimedijalne učionice, a tu su još smješteni još i  Republički pedagoški zavod - Radna jedinica Bijeljina, Trezor i Centar za obrazovanje odraslih. Zaokružili smo priču oko uređenja kompletnog objekta centralne gradske škole, od uređenja osamnaest učionica, postavljanja ograde oko školskog dvorišta, presvlačenje školskog igrališta novim asfaltom, kao i popravke fasade. Na taj način smo ovaj školskih objekat doveli u sasvim prihvatljivo stanje”, kaže direktor Mirković, ističući i to da je za zamjenu stolarije na aneksu školskog objekta resorno ministarstvo odobrilo 21.000 KM.

Direktor Mirković ističe da je ovo reprezentativna gradska škola koja zaslužuje i rezultatima opravdava navedena finansijska ulaganja.

Semberija info