URUČENI SERTIFIKATI POLAZNICIMA OBUKE NA TEMU DIGITALNI MARKETING :: Semberija INFO ::

 

URUČENI SERTIFIKATI POLAZNICIMA OBUKE NA TEMU DIGITALNI MARKETING


Danas je u Inovacionom centru za održivi razvoj, savjetnik  gradonačelnika Bijeljine, Radiša Petrović uručio sertifikate polaznicima obuke na temu Digitalni marketing.  Kroz obuke je prošlo 29 predstavnika privatnih i javnih preduzeća, koji su pohađanjem 85% obuke stekli pravo na dobijanje sertifikata.

Ankica Todorović,šefica Odsjeka za lokalni  ekonomski razvoj i evropske integracije Grada Bijeljina, rekla je da su ove obuke organizovane na osnovu anketiranja i potreba privrede.

-Završili smo dva seta obuka na temu Digitalni marketing. Jako je važno reći da se na osnovu  urađene analize zadovoljstva učesnika, pokazalo da su svi učesnici jako zadovoljni. Nadamo se da će da unaprijede svoje poslovanje, što je nama i bio cilja. Nama je to velika vodilja za buduće obuke, kako da ih planiramo, prema potrebama naših privrednika, da bi ih osposobili i unaprijedili njihovo poslovanje kroz sticanje novih znanja“, istakla je Todorovićeva.

Evgenija Nikolić, polaznica obuke rekla je da je u Inovacioni centar za održivi razvoj,  došla da unaprijedi svoje znanje.

-Zahvalna sam učiteljima i organizaciji, zato što sam povjerovala u sebe, mislila sam da ništa neću moći naučiti, ali sve je jasno i potpuno lako, dobila sam znanje u ovom dijelu. Ovo znanje mi mnogo pomaže u mom radu“, rekla je Nikolićeva i dodala je da će i dalje dolaziti na edukacije da unaprijedi svoja znanja.



Sandra Senić, polaznica obuke rekla je da se prijavila na obuku jer smatra da će to da unaprijedi njeno poslovanje, kao i znanje za dalji rad.

-Ova obuka mi mnogo znači, već sam pohađala neke obuke i mislila sam da znam nešto vezano za Digitalni marketing, ali prilikom ove obuke sam shvatila da dosta stvari nisam znala i unaprijedila sam svoje znanje. Nadam se da će ovakvih projekata biti još više, da možemo da se prijavimo i naučimo“, rekla je Senićeva.

Ove obuke su realizovane u sklopu projekta „Digitalne transformacije u biznisu – DigitalBIZ“ koji finansira Razvojni program Ujedinjenih nacija, a u ime Grada Bijeljina realizovao Odsjek za lokalni i ekonomski razvoj i evropske integracije. Obuke su vodili renomirani predavači iz poznatih marketinških kompanija „ Veb studio“ Mostar i „Dot media“ Banjaluka.

Semberija info