BEZBJEDNOSNA SITUACIJA U REPUBLICI SRPSKOJ JE STABILNA :: Semberija INFO ::

 

BEZBJEDNOSNA SITUACIJA U REPUBLICI SRPSKOJ JE STABILNA


Dragan Lukač, član Predsjedništva Glavnog odbora SNSD i ministar unutrašljih poslova u Vladi Republike Srpske, posjetio je sinoć Gradski odbor SNSD Bijeljina i održao radni sastanak sa članovima Predsjedništva.

Na tom sastanku, nakon što je upoznat sa aktivnostima u GrO SNSD Bijeljina, Lukač je ocjenio pozitivnim dosadašnje aktivnosti uz napomenu da treba pojačati rad na terenu u direktnim kontaktima sa članovima stranke i mjesnim odborima.

Ocjenjujući bezbjednosnu situaciju u Republici Srpskoj Lukač je istakao da je ona, uprkos tome što neki krugovi u Sarajevu pokušavaju da je naruše, stabilna i da MUP Republike Srpske odgovorno i uspiješno obavlja svoju funkciju u smislu zaštite bezbjednosti naših građana.

„Moramo se protiv dezinformacija koje se plasiraju kroz neke medije, i od nekih političkih krugova, boriti samo istinom i pravim informacijama koje trebamo plasirati svojim članovima, kao i svim građanima“.

Ova posjeta GrO Bijeljina je ocijenjena kao dobra praksa najviših funkcionera SNSD da se u direktnom kontaktu, međusobnom informisanju, razmjeni mišljenja unapređuje rad organizacije''.