DDDK „ZDRAVLjE“ BIJELjINA :: Semberija INFO ::

 

DDDK „ZDRAVLjE“ BIJELjINA


Humanitarno „Guslarsko veče“

Humanitarno „Guslarsko veče“, u organizaciji DDDK „Zdravlje“ Bijeljina, održano je sinoć u Centru za kulturu „Semberija“, sa jednočasovnim kašnjenjem zbog Panel diskusije.

Ovo humanitarno veče organizovano je sa ciljem da se prikupe sredstva za DDDK „Zdravlje“, ali i za Asocijaju dobrovoljnih davaoca krvi Srbije, Crne Gore i Republike Srpske rekao je portal „Semberija info“, Vlado Simić, predsjednik DDDK „Zdravlje“ Bijeljina.
 

-Manifestacija je uspješno protekla, program je bio izuzetno kvalitetan, a publika koja je bila prisutna, jako je bila  aktivna i uključivala se u sam program.  Bilo je jako lijepo i zabavno, a izvođači, odnosno svi učesnici programa, a i mi iz društva smo bili jako zadovoljni. Zbog kašnjenja sala nije bila puna, ali zadovoljni smo odzivom“, rekao je Simić i istako je da su prikupili sredstva koja mogu pokriti njihove troškove, koji su nastali u periodu od početka godine do danas.

On je dodao da je najaktivni donator njihove humanitarne večeri bio Slaven Ristić, vlasnik kompanije TRB.
-Slaven je platio troškove večere za 30 učesnika u Globusovom restoranu „Pet jezera“. Svi su zadovoljni, a ja ostajem zahvalan publici koja nas je posjetila i uzela učešće u prikupljanju sredstava, a posebno Slavenu Ristiću“, naglasio je Vlado Simić.