NIŠTA BEZ PRAVIH PRIJATELjA :: Semberija INFO ::

 

NIŠTA BEZ PRAVIH PRIJATELjA


Hvala za podršku!

Da je pravi prijatelj uvijek spreman da pomogne, potvrdili su i ovog puta veliki prijatelji ,,Semberskih novina'' i portala ,,Semberija info'', a oni su Pozorištance ,,Maslačak'', Hor ,,Srbadija'' i Centar za kulturu ,,Semberija''.
Nastup Dječijeg hora ,,Srbadija'' uljepšao je svečano otvaranje izložbe dječijih likovnih radova, čiji su autori mališani iz predškolskih ustanova iz Bijeljine, Ugljevika i Lopara.
 

Izložba, koja je kruna projekta ,,Dječiji svijet'' koju realizuju ,,Semberske novine'' i portal ,,Semberija info'' postavljena je u prostorijama bijeljinskog Centra za kulturu.

S obzirom da su sva djeca, čiji su likovni radovi objavljeni u ,,Semberskim novinama'' i na portalu ,,Semberija info'' pobjednici, za njih su glumci ,,Maslačka'' izveli predstavu ,,Petar Pan''. Nastup glumaca oduševio je mališane, koji su aplauzima i iskrenim dječijim komentarima zahvaljivali glumcima, a u ime Redakcije ,,Semberskih'' i portala ,,Semberija info'' veliko hvala našim prijateljima – Pozorištancu ,,Maslačak'', Horu ,,Srbadija'' i Centru za kulturu ,,Semberija''.
 

Semberija info