IZBOR ZA NAJLjEPŠE DVORIŠTE, BALKON I TERASU NA PODRUČJU GRADA BIJELjINA :: Semberija INFO ::

 

IZBOR ZA NAJLjEPŠE DVORIŠTE, BALKON I TERASU NA PODRUČJU GRADA BIJELjINA


Foto
U okviru akcije čišćenja Semberije pod nazivom „April-mjesec čistoće“, Grad Bijeljina upućuje javni poziv sugrađanima da se prijave na izbor za najljepše uređeno dvorište - okućnicu, baštu, vrt - odnosno balkon i terasu za 2022. godinu.

Prijavljivanje za učešće u ovom izboru se provodi putem onlajn prijave koja se nalazi na linku, https://njnjnj.gradbijeljina.org/sr/1789.konkurs-za-najljepse-uredeno-dvoriste.html, na zvaničnoj internet stranici Grada Bijeljina. Prijava treba da sadrži ime i prezime, adresu, kontakt-telefon kandidata i najmanje dvije fotografije lokacije (dvorište, balkon, terasa) kojom se aplicira za takmičenje.

Takođe, kandidati se mogu prijaviti i putem elektronske pošte na adresu [email protected]  ili porukom na broj telefona broj 065 081 182. 

Rok za prijavu je 20. maj 2021. godine.

Gradska uprava grada Bijeljina je imenovala Komisiju koja će posjetiti prijavljene lokacije u unaprijed zakazanim terminima, proglasiti najuspješnije učesnike i dodijeliti prigodne nagrade. Bodovanje od strane Komisije će biti izvršeno na osnovu nekoliko kriterijuma - održavanje, njegovanje i urednost dvorišta, balkona i terase, cvjetni aranžmani dvorišta, balkona i terase, ambijentalna usklađenost, korištenje prirodnih materijala u izradi detalja i cjelokupan estetski utisak.

Za najuspješnije učesnike u tri kategorije su predviđene nagrade - po 1000 konvertibilnih maraka za pobjednike, po 500 KM za drugoplasirane i po 300 KM za trećeplasirane učesnike.

Nagrade će biti uručene dobitnicima 29. maja 2022. godine, u okviru Sajma cvijeća koji će biti održan na Trgu kralja Petra I Karađorđevića.