Udruženje građana „Roditelji ZA prava djece“: Akcija čišćenja i uređenja javne površine :: Semberija INFO ::

 

Udruženje građana „Roditelji ZA prava djece“: Akcija čišćenja i uređenja javne površine


Udruženje građana „Roditelji ZA prava djece“ povodom Akcije „April-mjesec čistoće“ organizuje čišćenje i uređenje javne površine, a to je šira okolina Centra za visoko obrazovanje u Bijeljini na Ravnoj Gori.
Ova ekološka akcija planirana je u nedjelju 10. aprila od 9 časova.

Akciju će podržati dekan Pedagoškog fakulteta u Bijeljini, prof. dr Dalibor Stević zajedno sa studentima i zaposlenima, zatim UG „Porodični krug", UG "Vizija mladih", Ekološko društvo "Ada" Bijeljina, te studenti članovi Studentskog parlamenta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Zamisao ove akcije Udruženja je da uključimo i djecu, da kroz druženje uradimo nešto korisno za naš grad i djeci pružimo primjer kako se svoj grad voli i čini boljim mjestom za život.

Gradska uprava Grada Bijeljina, odjeljenje Komunalne policije podržaće akciju u smislu donacije rukavica, vreća za smeće, vode za učesnike i odvoza prikupljenog otpada.

Nadamo se da ćemo ovom akcijom podstaći što veći broj sugrađana da učestvuju u  sličnim akcijama i na taj način naš grad učinimo ljepšim i urednijim mjestom za život svih nas.
 
                                                             
         Udruženje građana
„Roditelji ZA prava djece“
 
    Predsjednik Udruženja
      mr Jelena Sarafijan