BIJELjINA: Izbori u mjesnim zajednicama - Sva glasačka mjesta otvorena na vrijeme :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA: Izbori u mjesnim zajednicama - Sva glasačka mjesta otvorena na vrijeme


U svim gradskim i seoskim mjesnim zajednicama na području Bijeljine i Semberije danas se održavaju izbori za članove savjeta mjesnih zajednica.

Dijana Savić Božić, predsjednik Gradske izborne komisije izjavila je za “Semberija info” da su sva biračka mjesta otvorena na vrijeme i da nije bilo prigovora na glasački proces, te da se izbori održavaju u demokratskoj atmosferi.



“Izbori su organizovani u ukupno sedamdeset gradskih i seoskih mjesnih zajednica. Na biračkim mjestima imamo sedamdeset i sedam biračkih odbora, a formirana su i tri mobilna tima. Glasanje je počelo u osam časova, a završava se u popodnevnim satima, u 16 časova. U vremenskim intervalima od dva sata, u deset, 12 i 14 sati mi ćemo javnosti saopštavati izlaznost građana na izbore, a konačni rezultati izbora trebalo bi da budu poznati u večernjim satima”, izjavila je Dijana Savić Božić.

Posjetili smo biračko mjesto u centralnoj gradskoj Osnovnoj školi “Sveti Sava”. Primjetan je dobar odziv građana na izbore. Većina njih kaže da žele izabrati predstavnike koji će se aktivno uključiti u rješavanje infrastrukturnih problema u njihovim naseljima i koji će pomoći svojim angažmanom i djelovanjem da imamo moderan i uređen grad.


Semberija info - Lj. Ljubojević