APRIL MJESEC ČISTOĆE UZ ŠAMPIONE AKADEMCE :: Semberija INFO ::

 

APRIL MJESEC ČISTOĆE UZ ŠAMPIONE AKADEMCE


U organizaciji Grada Bijeljina i Atletskog kluba "Akademac", u subotu 23. aprila održaće se dječija trka pod nazivom "DJECA TRČE ZA ČISTU BIJELjINU".
 
Ova jedinstvena sportska manifestacija održaće se u gradskom parku u Bijeljini sa početkom u 11 časova. Tehnički organizator je AK "Akademac" uz svesrdnu podršku Gradske uprave Grada Bijeljina i gradonačelnika Ljubišu Petrovića koji su prepoznali posvećenost ovog kluba radu sa mladim sportistima što je u prethodnom periodu rezultiralo brojnim nagradama na regionalnim, republičkim i državnim takmičenjima.

-Akademci pozivaju sve mališane uzrasta do 13 godina da im se u subotu pridruže i trče za čistu Semberiju. Biće to odlična prilika za druženje i upoznavanje sa atletičarima našeg i drugih klubova koji će uzeti učešće. Za sve učesnike obezbjeđene su vrijedne učesničke nagrade, pehari i pobjedničke medalje i nevjerovatnih više od 100kg slatkiša!!! Očekujemo vas drugari bez obzira jeste li atletičari ili ne, a nakon subote ćete sigurni zavoljeti kraljicu sportova", poručili su organizatori ispred Atletskog kluba "Akademac".
 
Za zdravlje i bezbjednost učesnika zaduženo je medicinsko osoblje ZU Specijalistički centar "Kuća Zdravlja" Bijeljina koji su do sada bili bezuslovna podrška AK "Akademac" u njihovoj misiji promocije atletike. Sutrašnja trka u parku organizovana je u sklopu akcije"April - mjesec čistoće" koju već godinama realizuje Komunalna policija Grada Bijeljina.