PRIJEM ZA LUKU RADIĆA IZ BALATUNA, POBJEDNIKA 149. CIKLUSA KVIZA „SLAGALICA“ :: Semberija INFO ::

 

PRIJEM ZA LUKU RADIĆA IZ BALATUNA, POBJEDNIKA 149. CIKLUSA KVIZA „SLAGALICA“


Foto
Danas je u zgradi Gradske uprave Grada Bijeljina organizovan prijem za pobjednika 149. Ciklusa „Slagalice“, Luku Radića iz Balatuna.

Ljubiša Petrović, gradonačelnik Grada Bijeljine istakao je da velika čast, zadovoljstvo, ali i sreća razgovarati sa našim sugrađaninom, Lukom Radićem iz Balatuna, pobjednikom u kvizu „Slagalica“.



-Nakon završenih studija na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu , naš patriota se vratio u naš grad, a obradovao nas je i sa svojim fantastičnim opštim znanjem i pobjedio u 149. ciklusu kviza „Slagalica“, kvizu koji zahtjeva mnogo znanja, brzine, ali i koncentracije. Na najbolji mogući način predstavio je naš grad, on je ponos i ambasador našeg grada. Upravo on, treba da bude primjer mlađim generacijama, a već jeste, da, kako se uz stručan, savjestan i odgovoran rad  može osvjetlati obraz, svoj grad nositi u srcu i prikazati ga na najbolji mogući način“, naglasio je Petrović i dodao je da će Gradska Uprava Grada Bijeljina, Radića novčano nagraditi, a moralno i materijalno će takođe biti uz njega kada se bude takmičio u superfinalu kviza „Slagalica“.

Luka Radić, pobjednik 149. cilusa  kviza „Slagalica“ i doktor medicine zahvalio se gradonačelniku Bijeljine Ljubiši Petroviću i njegovim saradnicima na organizovanom prijemu za njega.



-Čast mi je danas biti ovdje, jer sam ja uvijek govorio odakle sam i ponosan sam na svoje porijeklo. U ovoj Lokalnoj samoupravi se nalaze osnovna i srednja škola koje sam pohađao, ovdje sam odrastao, kao i moji roditelji i velika mi je čast biti danas ovdje. Moji roditelji, ali i moje obrazovanje su dali doprinos mom rezultatu u kvizu i drago mi je što je moj postignuti rezultat, u mom rodnom gradu toliko propraćen“, istakao je Luka Radić.

(Semberija info)