U funkciji “Info pult” na Gradskom groblju “Pučile” :: Semberija INFO ::

 

U funkciji “Info pult” na Gradskom groblju “Pučile”


Poštujući zahtjeve građana, rukovodstvo JKP “Gradsko groblje“, prilagodilo je postojeći objekat na Gradskom groblju “Pučile” i instalirali su “Info pult” gdje se mogu provjeriti dugovanja za održavanje grobnih mjesta.

Direktor preduzeća JKP “Gradsko groblje“ Slađan Simić, za “Sembeske novine” je istakao da građani pored provjere dugovanja, na Info pultu mogu izvršiti i plaćanja usluga.



-S obzirom da je “Info pult” odnedavno u funkciji, radno vrijeme je subotom od 9 do 16 časova, a ukoliko se u narednom periodu ukaže potreba, radno vrijeme ćemo prilagoditi građanima i određenim radnim danima”, rekao je Simić.

Na gradskom groblju Pučile, zaposleni u ovom preduzeću pored redovnog održavanja, intenzivno rade na hortikulturnom uređenju, proširena je i modernizovana vodovodna mreža, u protekle četiri godine zasadili su više od 500 sadnica stabala, a u sa ciljem zaštite od vandalizma na grobnim mjestima, u funkciji je video nadzor.

-U tom cilju smo korigovali i radno vrijeme, tako da smo uveli rad dežurnog radnika do 20 časova u ljetnom periodu”, pojasnio je Simić.

Semberske novine/Semberija INFO/O.Stjepanović