Grad Bijeljina - Javni poziv za obuku iz oblasti „Seo Copywriting i optimizacija internet stranice“ :: Semberija INFO ::

 

Grad Bijeljina - Javni poziv za obuku iz oblasti „Seo Copywriting i optimizacija internet stranice“


Pozivamo Vas da se prijavite na  besplatnu obuku iz oblasti Digitalnog marketinga - SEO copywriting i optimizacija internet stranice. Obuka će biti fokusirana na potrebe privrede, kao i na zahtjeve tržišta rada za novim, modernim vještinama i znanjima, kako bi polaznici obuka bili što konkurentniji na tržištu.

Obuku realizuju stručnjaci iz agencije  „Web studio“ Mostar  koji imaju preko 10 godina iskustva u digitalnom marketingu, sa preko 400 ostvarenih projekata i klijentima u BiH i inostranstvu, te predaju na Akademiji digitalnog marketinga. Donose znanje iz prakse koje prenose polaznicima na najefikasniji način, kroz rad na konkretnim primjerima i razvoj najboljeg marketinškog modela.

Obuke su besplatne i troškove organizacije snosi Gradska uprava Grada Bijeljina, a  održavaće se u Inovacionom centru za održivi razvoj – InCOR, Filipa Višnjića 17 (iznad kafića „Garden Pub“).

Na javni poziv mogu aplicirati:
  • Predstavnici MSP, 
  • samostalni preduzetnici i 
  • zaposleni u privatnom/javnom sektoru sa prijavljenim mjestom poslovanja na području grada Bijeljina koji posjeduju internet stranicu.
Rok za dostavljanje prijava je 21. maj 2022. godine. 

Dodatne informacije moguće je dobiti u Odsjeku za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije Gradske uprave Grada  Bijeljina, Karađorđeva 4 kancelarija broj 17, na telefon +387 (0)55 233 159 ili putem e-mail-a [email protected].

Više informacija na:


Odsjek za lokalni ekonomski razvoj i evropske integracije
Gradska uprava Grada Bijeljina