RAZGLEDNICE PONOVO U MODI :: Semberija INFO ::

 

RAZGLEDNICE PONOVO U MODI


Foto
Turistička organizacija Grada Bijeljine završila je konkurs za izbor najljepše razglednice Grada Bijeljina, a nakon okončanog konkursa, stručni žiri je izabrao Gordanu Živanović, koja je poslala najljepše idejno riješenje i motive razglednice. Drugo mjesto pripalo je Dejanu Čabrilu a treće Gorici Krstić. TO Bijeljina je za pobjednike obezbjedila novčane nagrade a njihovi radovi biće na motivima razglednica koje će se uskoro šampati.


 
- Osnovni kriterijumi žirija bili su motivi po kojima je prepoznatljiva Semberija i ovaj dio Republike Srpske. Određeni broj radova koji su prispjeli na konkurs nisu zadovoljavali kriterijume iz konkursa, jer smo dobijali samo fotografije a osnovni cilj konkursa bila je razglednica. Ovim putem zahvaljujemo se svima onima koji su poslali svoje radove, rekao je predsjednik žirija za izbor Arsenije Lekić.


 
Pobjednik konkursa dobiće novčanu nagradu od 300 KM, drugo mjesto 200 KM a treće 100 KM.


 
Uskoro će se organizovati izložba svih nagrađenih fotorgrafija i uručenje nagrada nakon čega će se krenuti sa izradom razglednica i distribucijom u Suvenirnici TO Bijeljina.