LjELjENČA U ZNAKU MOTOCIKALA :: Semberija INFO ::

 

LjELjENČA U ZNAKU MOTOCIKALA


Foto: Semberija info
Članovi Moto kluba „Duhovi“ iz Ljeljenče ovaj vikend imaju pune ruke posla. U toku je naime, 19. Moto skup u ovom semberskom selu koji je, prema riječima organizatora okupio oko hiljadu motociklista i ljubitelja motora. Jučerašnja kiša i nevrijeme kao i činjenica da se u ovih par dana održava čak 17 moto skupova u BiH i Srbiji uslovili su nešto slabiji odziv na Moto skup u Ljeljenči. Ta činjenica uopšte nije spriječila okupljene da se druže i odlično zabave.



Organizatori su pripremili bogat zabavni program - takmičenja u povlačenju konopca, ispijanju piva i bacanju gume a veliki broj raspoloženih bajkera su se odazvali pozivu i, za sve okupljene, napravili odličan šou.



-Ovo je 19. Moto skup koji organizuje Moto klub „Duhovi“ iz Ljeljenče. Sinoć nam je nevrijeme napravilo malo problema, ali danas je sve u najboljem redu. Ono što je našim sugrađanima najinteresantnije, organizovali smo defile motocikala kroz Ljeljenču i kroz centar Bijeljine.



Večeras za sve ljubitelje rok muzike slijedi koncert grupa „Rok apoteka“ i „Bitange“. Mogu reći da je, što se tiče organizacije Moto skupa do sada, osim sinošnje kiše sve prošlo bez problema“, rekao je za „Semberija INFO“ Diko Ljubojević, predsjednik Moto kluba „Duhovi“ iz Ljeljenče.

(Semberija info)