SDS BIJELjINA, SAOPŠTENjE ZA JAVNOST :: Semberija INFO ::

 

SDS BIJELjINA, SAOPŠTENjE ZA JAVNOST


Sutra Srpsku demokratsku stranku očekuju vjerovatno najvažniji unutarstranački izbori u prethodnih 20 godina.
U trenutku duboke krize u kojoj je stranka već nekoliko godina iz niza objektivnih, ali i subjektivnih razloga, sad nam je najpotrebnije da pogledamo jedni druge u oči, prevaziđemo podjele i vratimo Srpsku demokratsku stranku na mjesto koje joj pripada od osnivanja i stranke i Republike Srpske.

Zbog toga, a prije svega zbog jedinstva koje nam je prijeko potrebno, odustajem od kandidature za predsjednika Srpske demokratske stranke, dajući time konkretan doprinos u postizanju konsenzusa oko jednog kandidata.
Hvala Gradskom odboru SDS Bijeljina koji mi je ukazao povjerenje, predloživši me za predsjednika i svim ljudima iz drugih odbora koji su izrazili želju da me vide na čelu SDS.

Gradski odbor SDS Bijeljina i ja ćemo svim snagama podržati novog predsjednika i rukovodstvo SDS, a pozivam i sve ostale članove Srpske demokratske stranke, prije svega, novog predsjednika SDS da nam već od prvog dana posle unutarstranačkih izbora prvi i najvažniji zadatak bude oporavak SDS. Živjela Srpska demokratska stranka, živjela Republika Srpska!