Stranka demokratske Srpske – Mićo Mićić proslavila Krsnu slavu Petrovdan :: Semberija INFO ::

 

Stranka demokratske Srpske – Mićo Mićić proslavila Krsnu slavu Petrovdan


Jović: Republici Srpskoj potrebno jedinstvo

Uz prisustvo brojnih gostiju i predstavnika javnog i političkog života Bijeljine, lomljenjem slavskog kolača, Stranka demokratske Srpske – Mićo Mićić proslavila je Krsnu slavu Petrovdan. 

Predrag Jović, predsjednik SDS Mićo Mićić, čestitao je Krsnu slavu Petrovdan – Svetog Petra i Pavla svim Hrišćanima koji slave, uz poruku da je Republici Srpskoj potrebno jedinstvo. 

 

“Danas šaljemo poruku jedinstva i  sabornosti, jer smo svjedoci svakodnevnih pritisaka na RS i nadam se da će ovakvu poruku poslati sve političke partije”, rekao je Jović za “Semberske novine”. 

 Jedinstvo i sabornost  oko nekih osnovnih nacionalnih principa, kaže Jović, je potrebno svima da bi se sačuvala RS.

 “To je naš jedini zadatak koji treba da ispunimo,  ne samo naše političke partije nego i ostalih”, rekao je Jović, koji se zahvalio Zoranu Pavloviću koji je tradicionalno kum slave. 

Govoreći o predstojećim izborima, Jović je rekao da će SDS Mićo Mićić ostaje i dalje u Koaliciji “Dogovor za Bijeljinu”, ističući da će SDS Mićo Mićić podržati sve četiri liste SNSD-a zajedno sa koalicionim partnerima.

 

“Za Narodnu skupštinu, na listi SNSD-a, imaćemo našeg kandidata, a to je gospođa Branka Savčić Marković koja ima besprijekornu biografiju, završila je političke nauke i kompletan rat je bila u Generalštabu, a time se nije hvalila, majka i supruga je časnog generala Milomira Savčića kojem šaljemo podršku i da mu Bog podari dobro zdravlje i da se izbori sa svim onim što su mu nametnuli”, naglasio je Jović. 

Kum slave SDS Mićo Mićić tradicionalno je i ove godine bio Zoran Pavlović, koji je poželio srećnu Krsnu slavu Petrovdan svim Sembercima koje slave, kao i članstvu SDS – Mićo Mićić. 


Semberija info - Z. Kusmuk