NOVČANA POMOĆ ZA DVA BIJELjINSKA ATLETSKA KLUBA “ATLETIK” I “AKADEMAC” :: Semberija INFO ::

 

NOVČANA POMOĆ ZA DVA BIJELjINSKA ATLETSKA KLUBA “ATLETIK” I “AKADEMAC”


Foto
Predstavnicima atletskih bijeljinskih klubova “Atletik” i “Akademac” danas je uručena novčana pomoć u iznosu od po dvije hiljade KM od strane predstavnika  dijaspore iz Holandije Organizaciji SOP (Srpsko omladinsko prijateljstvo), te po dvije hiljade KM od strane Gradske uprave.
 
Ukupna pomoć iznosi oko osam hiljada KM, s tim da će oko dvije hiljade KM biti u vaučerima zahvaljujući donaciji bijeljinske Kompanije “Sport vision”.


 
Gradonačelik Bijeljine Ljubiša Petrović poželio je predsjednicima oba atletska kluba, kao i njihovim članovima, mnogo uspjeha u budućem radu, uz želju da sportisti ovih klubova i dalje u Bijeljinu donose brojne medalje sa takmičenja.
 
Petrović je, na oduševljenje sportista “Atletika” i “Akademca”, izjavio da će Gradska uprava, kada se za to steknu uslovi,  ispuniti obećanje  da Bijeljina dobije atletski stadion kako bi se stekli adekvatni uslovi za treninge atletičara, te mogućnost povećanja finansijskih sredstava za ove klubove.


 
Uručujući zahvalnicu donatorima iz Holandije, predsjednik Atletskog kluba “Atletik” Velibor Kovač zahvalio se na novčanoj pomoći koja će im, kako je rekao, svakako značiti, između ostalog, i za nabavku neophodne opreme.    
 

“Koristim priliku da se zahvalim Udruženju SOP iz Roterdama koja je prepoznala teškoće sa kojim se susreću atletski klubovi u Bijeljini, te se zahvaljujem u ime uprave i naših članova na doniranim sredstvima, koja ćemo iskoristiti za kupovinu opreme koja nam nedostaje za normalno funkcionisanje trenažnog procesa”, naglasio je Velibor Kovač, predsjednik AK “Atletik”.

(Semberija info)