SVEČANO OTVORENA NOVA PJEŠAČKA ZONA U ULICI PATRIJARHA PAVLA :: Semberija INFO ::

 

SVEČANO OTVORENA NOVA PJEŠAČKA ZONA U ULICI PATRIJARHA PAVLA


Foto: Semberija info
Najbolji učenici bijeljinskih osnovnih i srednjih škola večeras su, svečanim presjecanjem vrpce, otvorili rekonstruisanu Ulicu Patrijarha Pavla.

Ulica je sada pješačka zona, novopopločana, obogaćena zelenilom i novom fontanom kojoj su se najviše obradovali mališani.

Marko Ristić, učenik trećeg razreda bijeljinske Gimnazije “Filip Višnjić”, rekao je da je bila čast za sve učenike, među kojima su mnogi učesnici na raznoraznim takmičenjima, jer su imali čast da otvore prelijepu Ulicu Patrijarha Pavla.


 
“Sve novo što se uradi u našem gradu je divno, pa tako i ova rekonstruisana ulica. Svima koji su učestvovali u ovom projektu treba odati zahvalnost jer su uradili fantastičan posao”, rekao je Ristić.

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović izjavio je da je rekonstruisana Ulica Patrijarha Pavla sada zasjala pravim svojim sjajem.



Prema njegovim riječima, kompletan projekat urađen je na vrijeme, a vrijednost radova, uključujući između ostalog i novu fontanu, iznosi oko 400 hiljada KM sa PDV-om.

 

“Drago mi je da su ulicu otvorili naši najbolji učenici. Večeras smo poslali jednu divnu poruku iz Bijeljine a to je da su naša djeca i učenici naša budućnost”, istakao je Petrović.

U ime Gradske uprave, Petrović je poželio građanima  da u dobroj sreći koriste novu pješačku zonu, uz apel vozačima da ne voze brzo pored pješačke zone.

“Planiramo da i dalje uređujemo centar i veći broj novih parking mjesta s obzirom da Bijeljina ima ogroman broj automobila”, naglasio je Petrović.

On je najavio da Bijeljince u narednom periodu očekuju novi projekti kako bi Bijeljina iz dana u dan izgledala što ljepše te bila što bolji i funkcionalniji grad za život.



“Uloženo je 400 hiljada KM sa PDV-om, uključujući, između ostalog, i radove na novoj fontani. Posao su uradili odlično u svom dijelu Direkcija za izgradnju grada, ali i izvođač radova koji su, i pored visokih temeperatura, sve uradili na vrijeme i kako je planirano”, naglasio je Petrović.
 

Saša Lazić iz preduzeća “Most” D.O.O. Bijeljina, koje je bilo izvođač radova u Ulici Patrijarha Pavla, rekao je da ovo jedan od najljepših urađenih projekata u Bijeljini, ističući da su svi radovi urađeni u roku.

(Semberija info)