TRB organizovao Međunarodni turnir u preciznom gađanju pištoljem: Za pobjednika novi pištolj TRB - RS 9 :: Semberija INFO ::

 

TRB organizovao Međunarodni turnir u preciznom gađanju pištoljem: Za pobjednika novi pištolj TRB - RS 9


U okviru Pantelinskih dana, a u organizaciji Streljačkog kluba “TRB” počeo je Međunarodni turnir u preciznom gađanju pištoljem. Na ovoj sportskoj manifestaciji, koja se održava u kompleksu Streljačkog kluba “TRB” na gradskom stadionu, učestvuju članovi brojnih ekipa, u pojedinačnoj muškoj i ženskoj kategoriji, iz BiH, RS, Srbije i Hrvatske.

General Ljubiša Borovčanin, predsjednik Streljačkog saveza RS, koji je u ime organizatora otvorio ovu manifestaciju, poželio je mnogo sportske sreće učesnicima, ali i mirnu ruku učesnicima tokom takmičenja.
“Ovakve manifestacije su od velikog značaja za Streljački savez RS, a naročito jer se radi o takmičenju međunarodnog karaktera”, izjavio je Borovčanin za “Semberija info”.



Prema njegovim riječima, za najbolje su pripremljene nagrade, a najbolji, odnosno pobjednik dobiće novi pištolj, proizvod Kompanije “TRB” - RS 9, koji još nije u prodaji.
“Moram da izrazim zadovoljstvo jer je Streljački klub TRB, koji je članica Streljačkog saveza RS, uspio, iako je relativno mladi klub, da organizuje jedno ovako značajno takmičenje”, kaže Borovčanin.

Ovakvi sportski događaji, ističe on, doprinose razvoju sporta i sportskog duha kod mladih.
Među učesnicima su, između ostalog, pripadnici SAJ-a iz Srbije.

Iz Streljačkog kluba TRB izrazili su zadovoljstvo jer su uspjeli organizovati takmičenje velikog broja učesnika iz više zemalja, a u okviru obilježavanja slave Grada Bijeljina Svetog Pantelejmona.


Semberija info - Tekst i foto Z. Kusmuk