AGRARNI FOND: Saopštenje za javnost :: Semberija INFO ::

 

AGRARNI FOND: Saopštenje za javnost


Saopštenje za javnost prenosimo u cijelosti.

Poštovani poljoprivredni proizvođači i ostali stanovnici sela Semberije!

Gradonačelnik Ljubiša Petrović svjesno obmanjuje građane Semberije . Niti on niti bilo ko iz gradske uprave neće određivati šta će se raditi na pobošljanju infrastrukture na selu , a bogami niti bilo ko iz Agrarnog fonda Bijeljine . Određivaće građani Semberije preko izabranih savjeta mjesnih zajednica , tačnije preko svojih legitimno izabranih komšija koje su birali da ih predstavljaju – navodi se u saopštenju.

Ovo je potez očajnika koji je na sve načine pokušao da blokira da ta sredstva uopšte dođu u grad Bijeljinu. A sad kad su došla, želi da obmanjuje građane kako to ima bilo kakve veze sa njim.

Ništa novo od Petrovića, navikli smo.

Agrarni Fond će uraditi više infrastrukture u semberskim selima za mjesec dana nego gradonačelnik i njegova administracija za dvije godine mandata.

I to je nešto što će ostati građanima Semberije na svakodnevno korištenje . A od gradonačelnikove šuplje priče i manipulacija građani Bijeljine neće imati ništa. Kao što je bilo bolje da se ne petlja oko cijene pšenice i obmanjuje svoje rođene sugrađane , koji umjesto da su već naplatili pšenicu sad imaju glavobolju sa lagerovanom po šupama , tako je bolje da se ne petlja ni u ovaj ozbiljan posao.

Direktor Agrarnog fonda
Zlatan Lazarević