Prijem za učenike generacije: Ponos Bijeljine :: Semberija INFO ::

 

Prijem za učenike generacije: Ponos Bijeljine


Prijem za učenike generacije osnovnih i srednjih škola 2018/2019 sa područja Grada Bijeljina, organizovao je gradonačelnik Mićo Mićić, ističući da je ovo jedan od najljepših prijema, jer je riječ o mladim ljudima koji su budućnost grada, ali i cijele Republike Srpske.



-Zahvalni smo našim mladim sugrađanima što svojim trudom i radom, na najbolji način predstavlju svoj grad. Odlično uče, postižu zapažene uspjehe na republičkim i saveznim takmičenjima, a zahvalnost dugujemo i prosvejtnim radnicima koji posvećeno rade svoj posao”, rekao je Mićić.

On je naglasio da je ulaganje u mlade ljude najbolja investicija, a  učenicima i prosvjetnim radnicima, u skladu sa pravilnikom Gradske uprave,  uručene su zahvalnice i novčane nagrade. Među učenicima je bio i student generacije Brano Hadži Stević, koji je dobio mogućnost da potpiše ugovor o pripravničkom stažu u Gradskoj upravi. Gradonačelnik Mićić je na prijemu uručio zahvalnice i nagrade za 20 učenika generacije osnovnih i srednjih škola, za 23 učenika koji su osvajali nagrade na takmičenjim, te za 23 nastavnika i profesora.

Semberija INFO/O. Stjepanović
Foto: B. Milošević