SLAVENKO RISTIĆ UZ LOVCE SRPSKE :: Semberija INFO ::

 

SLAVENKO RISTIĆ UZ LOVCE SRPSKE


Foto
Veliki broj lovaca koji su stigli u Crnjelovo iz svih dijelova Republike Srpske na najbolji način pokazuje sabornost i vedar duh koji krasi srpski narod, a ovo je i prilika da istaknemo potencijal za unapređenje lovnog turizma koji Semberija nesumnjivo posjeduje, poručio je Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske na Velikom saboru lovaca.


 
- I sam se godinama bavim lovom i trudim se da prijateljima lovcima iz svih dijelova svijeta pokažem kakav „raj na zemlji“ posjeduje naša ravna Semberija kada je riječ o lovu i ribolovu. Ovdje gotovo svako selo ima veoma dobro organizovane lovačke sekcije, ozbiljno pristupaju održavanju staništa, a podsjetiću vas da su naša lovišta do prije dvadeset godina nerijetko posjećivali Italijani, Nijemci, Austrijanci, znajući za ovo bogatstvo. Takvu reputaciju moramo i možemo da vratimo – rekao je Ristić.


 
Ristić, koji je većinski vlasnik Tehničkog remonta Bratunac, poklonio je ovom prilikom dva pištolja „RS9 Vampir“ – proizvoda njegove kompanije. Pištolji su uručeni predsjedniku Lovačkog saveza Republike Srpske Savi Miniću i sekretaru Živojinu Laziću.