ZBOG POČINjENOG KRIVIČNOG DJELA „KRAĐA“ JEDNO LICE LIŠENO SLOBODE :: Semberija INFO ::

 

ZBOG POČINjENOG KRIVIČNOG DJELA „KRAĐA“ JEDNO LICE LIŠENO SLOBODE


Foto: Ilustracija
Policijska stanica Bijeljina 1, 09.10.2022. godine od strane oštećenog lica, zaprimila je prijavu da je u toku noći NN lice izvršilo provalu u njegov zaključani putnički automobil odakle je otuđilo klavijaturu.  Po zaprimljenoj prijavi postupili su policijski službenici koji su izašli na lice mjesta.  Operativnim radom na terenu  policijski službenici došli su  izvršioca krivičnog djela lica A.G.iz Bijeljine.
 
Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini uz saglasnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini izvršen je pretres putničkog automobila koji je koristilo lice A.G.  gdje je pronađen predmet za koji postoje osnovi sumnje da potiče iz krivičnog djela ,,Krađa“.
 
Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ,,Krađa“ policijski službenici lišili su slobode lice A.G. O svemu navedenom obavješten je postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.
 
Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv lica A.G.  naležnom tužilaštvu sledi izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ,,Krađa“.
 
PORTPAROL  POLICIJSKE UPRAVE           
Aleksandra Marić