PREDAVANjE U BIJELjINSKOJ BIBLIOTECI :: Semberija INFO ::

 

PREDAVANjE U BIJELjINSKOJ BIBLIOTECI


Zdravo jedi, zdravo rasti
 
Kako je najavljeno, večeras će u Narodnoj biblioteci „Filip Višnjić“, sa početkom u 18 časova, biti održano predavanje za roditelje i vaspitače „Zdravo jedi, zdravo rasti“.

-Predavanje realizujemo u saradnji sa Domom zdravlja Bijeljina, Pedagoškim fakultetom i Narodnom bibliotekom „Filip Višnjić“. Koliko je važna pravilna ishrana i fizička aktivnost reći će nam predavači koji su eminentni stručnjaci iz oblasti zdravstva i fizičkog vaspitanja, specijalista pedijatrije dr Stojanka Škorić i profesor dr Dalibor Stević. Predavanje će se realizovati u oviru Nedjelje zdravog života koja se u našem vrtiću obilježava u periodu od 17. do 21. oktobra.

​ Nedjelju zdravog života realizujemo već nekoliko godina, jer smatramo da je veoma značajno djecu od najranijeg uzrasta učiti formiranju zdravih navika kroz zdravu hranu i različite fizičke aktivnosti. Pored djece, uključili smo i roditelje koji su nam saradnici u realizaciji mnoštva aktivnosti, a sve u cilju podizanja i jačanja svijeti o zdravom stilu i načinu života'', rekao je Slaviša Vujanović, direktor Dječijeg vrtića ,,Čika Jova Zmaj''.