U SUBOTU PRAZNIK ATLETIKE U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

U SUBOTU PRAZNIK ATLETIKE U BIJELjINI


U organizaciji Atletskog kluba "Akademac" u Bijeljini će se u subotu 22. oktobra održati Pojedinačno prvenstvo Bosne i Hercegovine u krosu za 2022. godinu.

Učešće u ovoj sportskoj manifestaciji uzeće preko 20 atletskih klubova iz Bosne i Hercegovine a snage će odmjeriti preko stotinu atletičara u više uzrasnih i takmičarskih kategorija.

Prvenstvo će se održati na lokaciji "Hipodrom-Obrijež", sa početkom prve trke od 12 časova.

-Ovom prilikom iskazujemo zadovoljstvo na ukazanom povjerenju Atletskom savezu Bosne i Hercegovine i Atletskom savezu Republike Srpske na organizaciji ovako velikog sportskog dogadjaja koji će biti održan po prvi put u našem gradu. Veliku zahvalnost na pruženoj podršci u materijalnom, finansijskom i organizacionom smislu na organizaciji predstojećeg državnog prvenstva u kros trčanju AK  "Akademac" upućuje generalnom pokrovitelju gradonačelniku Ljubiši  Petroviću i Gradskoj upravi Grada Bijeljina. Pozivamo sve ljubitelje  kraljice sportova da se pridruže Akademcima i atletičarima iz cijele  BiH i uživaju u odmjeravanju snaga najboljih u ovoj atletskoj disciplini po prvi put u našem gradu", stoji u saopštenju AK  "Akademac" Bijeljina.