PREDŠKOLSKA USTANOVA PRIJATELj PRAVILNE ISHRANE :: Semberija INFO ::

 

PREDŠKOLSKA USTANOVA PRIJATELj PRAVILNE ISHRANE


PRIZNANjE DJEČIJEM VRTIĆU ,,ČIKA JOVA ZMAJ''

 U Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Banjaluci 21.oktobra održana je završna konferencija VI faze inicijative ,,Škole/predškolske ustanove prijatelji pravilne ishrane". 
 
Konferenciji su prisustvovali ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić, ministar prosvjete i kulture Natalija Trivić, predstavnici JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske i predstavnik Unicef-a BiH Aldina Bukva Mahmutović.
 
Ovom prilikom JU Dječiji vrtić ,,Čika Jova Zmaj" Bijeljina dobila je priznanje da je uspješno realizovala PUPPI inicijativu koja ima za cilj unapređenje zdravlja i promociju zdravih životnih stilova, sa posebnim akcentom na unapređenje ishrane i fizičke aktivnosti u predškolskim ustanovama.

-Sa ponosom možemo reći da je naša Ustanova dobila navedeno priznanje, što je još jedna potvrda kvaliteta rada, kao i potvrda da kroz svoj rad dajemo doprinos zdravom razvoju djeteta i usvajanju pravilnih i zdravih navika života!

Veliko hvala djeci, roditeljima i vaspitačima  koji su uzeli aktivno učešće u svim aktivnostima realizovanim u okviru ove inicijative'', poručeno je iz Dječijeg vrtića ,,Čiak Jova Zmaj''.