RAZIGRANA JESEN OD SUTRA U BIJELjINI :: Semberija INFO ::

 

RAZIGRANA JESEN OD SUTRA U BIJELjINI


Razigrana jesen od sutra u Bijeljini
 

Priredba „Razigrana jesen“ je priredba koji ima za cilj da populaciju djece predškolskog uzrasta približi kulturnim dešavanjima u Bijeljini i da se kroz humanitarni rad promovišu prave vrijednosti jednog društva.



Kroz priredbu i likovnu izložbu koju će djeca predškolskih ustanova pripremiti i pokloniti građanima Bijeljine djeca će se socijalizovati, osloboditi za nastup pred publikom, družiti između sebe a ujedno i prikupiti humanitarna sredstva koja će aktivisti našeg Udruženja, u saradnji za Centrom za socijalni rad iz Bijeljine, pokloniti ugroženim porodicama na teritoriji grada Bijeljina koji imaju malu djecu.

 Ove godine, priredba će trajati četiri dana, učestvovaće 17 predškolskih ustanova i očekuje se nastup oko 700 mališana. Priredba počinje svaki dan u 18 časova u Centru za kulturu „Semberija“. Treba napomenuti da je ova manifestacija prerasla u regionalni karakter, jer nestupaju dva vrtića iz opštine Ugljevik i jedan iz opštine Lopare'', preciziraju iz Udruženja građana ,,Glas mladih evropske Bijeljine'' koje je organizator priredbe.

 
 
Raspored nastupanja
 
Redni
Broj
25. 10.
(utorak)
26. 10.
(srijeda)
27. 10.
(četvrtak)
28. 10.
(petak)
1.„Nodi“„Plava laguna“„Lopare“„Ciciban“
2.„Mali princ“„Duško Radović“„Dječiji čarobni svijet“„Dragan i Zoran“
3.„Čarolija“„Čika Jova Zmaj“„Zvončica“„Jelenko“
4.„Vesela družina“„Vini Pu“„Petar Pan“„Kolibri“
5.   „Bambino“