JU NARODNA BIBLIOTEKA „FILIP VIŠNjIĆ“ BIJELjINA :: Semberija INFO ::

 

JU NARODNA BIBLIOTEKA „FILIP VIŠNjIĆ“ BIJELjINA


Povodom Dana biblioteke, danas veliki popust na učlanjenje

Povodom obilježavanja Dana biblioteke, danas, 18. novembra, JU Narodna biblioteka „Filip Višnjić“ Bijeljina, tradicionalno odobrava veliki popust za učlanjenje na cijenu godišnje članarine.

-Ova godina za Narodnu biblioteku je veoma značajna i važna, jer ove godine proslavljamo 90 godina postojanja i rada naše ustanove. Naši odrasli sugrađani, odnosno svi članovi koji se upisuju na odjeljenje za odrasle mogu se učlaniti za tri konvertibilne marke, a naša djeca na dječije odjeljenje se mogu upisati za jednu konvertibilnu marku. Izuzetno je važno da na ovaj način približimo knjigu svakom našem sugrađaninu, te da se mogu upisati po sniženim cijenama“, istakla je Željana Arsenović, direktorka JU Narodne biblioteke „Filip Višnjić“ Bijeljina i dodala da su prošle godine povodom Dana biblioteke imali upisanih oko 9.000 sugrađana, te da danas do 12 časova imaju upisanih 5.500 sugrađana.
 

Ove godine, ispred biblioteke nema gužve, jer je veliki broj sugrađana iskoristio mogućnost da se preko svojih kolektiva, osnovih i srednjih škola, ali i svih ostalih institucija koje su izrazile želju da postanu članovi biblioteke upišu kolektivno, kazala je Arsenovićeva.

Svi zaintersovani odrasli sugrađani i djeca, danas  do 19 časova mogu iskoristi veliki popust na učlanjenje na cijenu godišnje članarine.