Dječiji vrtić ''Čika Jova Zmaj'' obilježio krsnu slavu :: Semberija INFO ::

 

Dječiji vrtić ''Čika Jova Zmaj'' obilježio krsnu slavu


Uz prisustvo brojnih zvanica iz političkog i društvenog života, Dječiji vrtić “Čika Jova Zmaj”, obilježio je danas svoju krsnu slavu,Svetog Arhangela Mihaila.

Direktor vrtića, Slaviša Vujanović, zahvalio se ovom prilikom roditeljima mališana i izrazio zadovljstvo postignutim rezultatima u prethodnom periodu.



- Izuzetna nam je čast  da na lijep i prigodan način obilježimo krsnu slavu koju proslavljamo dugi niz godina. Možemo reći da smo u prethodnom periodu imali dobre rezultate i da smo izuzetno zadovoljni. Proširili smo kapacitete vrtića, a radimo i na daljem širenju. Moram da istaknem da su i roditelji zadovoljni našim radom, a odlična saradnja sa Gradskom upravom i Skupštinom Grada je doprinijela širenju kapaciteta. Naša je želja da nastavimo i dalje u ovom pravcu i da na najbolji način predstavimo Grad Bijeljinau pozitivnom svjetlu“, istakao je Vujanović.



Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, mališanima je poželio zdravo i srećno djetinjstvo.

- Čestitke na dosadašnjim uspjesima rukovodstvu vrtića i osoblju. Predškolsko vaspitanje predstavlja jednu od najvažnijih karika u razvoju djeteta i kada se tu postave zdrave osnove, onda ne treba da brinemo za budućnost, razvoj i ponašanje naše djece. Kroz budžet 2023. godine, predvidjeli smo da i dalje ostajemo na putu unapređenja predškolskog vaspitanja i obrazovanja. Pored objekta kod Saborne crkve, istovremeno ćemo u još nekim mjesnim zajednicama učiniti sve kako bi predškolsko vaspitanje učinili što dostupnijim i na taj način omogućili da naša djeca imaju srećno i zdravo, a ujedno i djetinjstvo koje će im usaditi one najbolje obrasce ponašanja“, rekao je Petrović.



Nakon lomljenja slavskog kolača, gosti slave su mogli da uživaju u priredbi koju su zajedno sa svojim vaspitačima priredili mališani vrtića.


Semberija info - S. Nikolić