AKTIV MLADIH CRVENOG KRSTA BIJELjINA ''JEDAN SLATKIŠ JEDNO DIJETE'' :: Semberija INFO ::

 

AKTIV MLADIH CRVENOG KRSTA BIJELjINA ''JEDAN SLATKIŠ JEDNO DIJETE''


Obavještavamo Vas da će u periodu od 12.12.2022. godine do 17.12.2022. godine Aktiv mladih Crvenog krsta Bijeljina u saradnji sa volonterima srednjih škola i lokalnim marketima sprovesti akciju pod nazivom ’’JEDAN SLATKIŠ JEDNO DIJETE’’ u kojoj za cilj imamo skupiti veliki broj slatkiša koje ćemo u vidu novogodišnjih paketića uručiti djeci socijalne kategorije i udruženjima koja se tom kategorijom bave.

’’JEDAN SLATKIŠ JEDNO DIJETE’’ je akcija Već možemo reći tradicionalna, u prošlogodišnjoj akciji je skupljeno i podijeljeno 1660 novogodišnjih paketića, ukoliko ove godine dostignemo isti broj smatraćemo akciju više nego uspiješnom a očekujemo i veći odziv nego prethodnih godina.

Kako se pridružiti akciji? Naši volonteri će od 12.12. do 17.12. biti na ulazima marketa koji su podržali akciju te obavještavati posjetioce o sprovođenju akcije, to jeste zamoliti ih da, ukoliko su u mogućnosti, kupe bilo koji slatkiš i isti predaju volonterima po izlasku.

Po završetku akcije veoma transparentno izvještaj o podijeljenim paketićima svi učesnici će imati priliku vidjeti na našoj zvaničnoj Facebook stanici: Crveni krst Bijeljina.

Obzirom na dosadašnje iskustvo, dobar odziv, podršku i našu transparentnost smatramo da će akcija biti sprovedena u najboljoj mogućoj novogodišnjoj atmosferi te pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže.

Naši volonteri će se nalaziti u sljedećim objektima:

- Marketi ’’BOST’’

- Market ’’Fortuna’’

- Market ’’ TROPIC’’ tržni centar CityMall

- Market ’’EKO’’

- Megamarket ’’FIS’’