Trebinjka Anđela Joksimović Mis Republike Srpske :: Semberija INFO ::

 

Trebinjka Anđela Joksimović Mis Republike Srpske


Anđela Joksimović, učenica trećeg razreda Gimnazije u Trebinju večeras je u velikoj sali bijeljinskog Centra za kulturu proglašena za ovogodišnju Mis Republike Srpske u Bijeljini. Na finalnoj večeri izbora Mis Republike Srpske za Mis BiH predstavilo se trideset djevojaka iz svih gradova Republike Srpske. Osim fizičkog izgleda, za izbor najljepše djevojke u Republici Srpskoj, odlučivali su i kriteriji, kao što je inteligencija, volonterizam, humanost, poznavanje stranih jezika, dakle, kompletna ličnost kandidatkinja. Anđela Joksimović u izjavi za “Semberija Info” kaže da je obradovana i oduševljena činjenicom da je proglašena za najljepšu djevojku na ovom izboru za Mis.





“Presrećna sam zbog ove titule. Od malih nogu bavim se modelingom, praktično, od treće godine. Potpuno sam posvećena ovome i nadam se da ću ostvariti uspješnu karijeru u modelingu. Naravno, prije svega toga, moram završiti gimnaziju, upisati i završiti fakultet. Vjerovatno će modeling biti moj životni izbor i poziv”, rekla nam je Anđela Joksimović.



Od trideset djevojaka iz svih gradova Republike Srpske, večeras je stručni žiri čak petnaest djevojaka izabrao za nastup na Izboru za Mis BiH.  Ovakve manifestacije imaju i promotivni karakter, te je Turistička organizacija grada Bijeljina predstavila brojne turističke potencijale grada i regije, kao što je Banja Dvorovi, Semberski salaš, Etno selo “Stanišići”, Manastir Tavna i brojne druge zanimljive destinacije.  Uz promociju  domaćeg putovanja promovisana je i kupovina domaćih proizvoda, što doprinosi konkurentnosti domaće privrede. Podrušku ovoj manifestaciji dao je, osim Turističke organizacije grada i gradonačelnik Ljubiša Petrović.





(Semberija Info)