BAJK FEST Bijeljina 2019: Posjetioci uživali uz motore i dobru muziku :: Semberija INFO ::

 

BAJK FEST Bijeljina 2019: Posjetioci uživali uz motore i dobru muziku


Prethodnog vikenda u okviru pantelinskih dana ljubitelji motora, dobre muzike i druženja uživali su u trećem po redu bijeljinskom Bajk (Bike) festu.

Zvuci motora tokom dana odjekivali su bijeljinskim ulicama, a prvo festivalsko veče bajkere i sve ljubitelje rok zvuka zabavljala je lokalna grupa "Štrajk". Drugo festivalsko veče bilo je rezervisano za grupu ,,Firma" i nekadašnjeg člana rok - grupe ,,Bijelo dugme" Alena Islamovića.

Učešće u organizacionom dijelu Bajk festa ponovo je uzeo MK "Ducan", a predsjednik kluba Igor Arnautović istakao je da je zadovoljan ovogodišnjim odzivom učesnika, ali i samom organizacijom.

"Mi se trudimo da svake godine priredimo nešto novo. Ove godine su pantelinski dani bogati, ima dosta dešavanja u gradu i oko. Alen Islamović nije gostovao dugo u Bijeljini, pa smo se dogovorili da dođe kod nas, te da napravimo nešto što do sada nije bilo", rekao je za InfoBijeljina Igor Arnautović.

Da bajkerski život nije komercijala već vid iskrenog druženja, stvaranja trajnih prijateljstava i veza, pokazuje i priliv motorista iz mnogih susjednih zemalja. Predsjednik najstarijeg moto kluba u reginu iz Osijeka, vidno je uživao u gostoprimstvu bijeljinskih domaćina.

"Naš dolazak u Bijeljinu pokazuje da bajkeri ne poznaju granice. Naš klub je osnovan 1974. godine u Osijeku, i do dana današnjeg dana postoji i radi. Brojimo preko 80 članova", rekao je Zdravko Bošnjak, bajker iz MK "Osijek". 

Grad Bijeljina i MK Ducan i ove godine su opravdali epitet dobrih domaćina i organizatora jer je "Bajk fest" bajkerima ali i svim ljubiteljima provoda i dobrog rokenrola priuštio vikend za pamćenje.

Tekst i foto: Info Bijeljina