SLIJEDE UNUTARSTRANAČKI IZBORI U DEMOS-U :: Semberija INFO ::

 

SLIJEDE UNUTARSTRANAČKI IZBORI U DEMOS-U


U Bijeljini je danas održana sjednica Glavnog odbora DEMOS-a. Na sjednici su analizirani rezultati Opštih izbora 2022 kao i dosadašnji koraci učinjeni u procesu formiranja vlasti na nivou Republike Srpske i Bosne i Hercegovine.



-Gradskom odboru DEMOS-a u Bijeljini je pripala čast da organizuje ovu sjednicu Glavnog odbora naše stranke. Mi smo bili domaćin prve sjednice Glavnog odbora DEMOS-a koja je održana prije četiri godine i evo sada zaključujemo naše stranačke mandate. Što se tiče Izborne jedinice 6 ali i cijele Republike Srpske DEMOS ima razloga da bude zadovoljan postignutim rezultatima na posljednjim izborima. Ostaćemo dosljedni i kompaktni u budućem radu kada je u pitanju naše djelovanje u koaliciji na nivou i Republike Srpske i Bosne i Hercegovine“, rekao je Milan Dakić, predsjednik Gradskog odbora DEMOS Bijeljina.



Nedeljko Čubrilović, predsjednik DEMOS-a je takođe izrazio zadovoljstvo postignutim rezultatima na posljednjim Opštim izborima na kojima je pet kandidata ove partije dobilo povjerenje građana za ulazak u Narodnu skupštinu Republike Srpske dok je Čedomir Stojanović dobio mandat u Parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine. Čubrilović ja na današnjoj sjednici najavio i unutarstranačke izbore u DEMOS-u obzirom da se aktuelnom stranačkom rukovodstvu uskoro završava četverogodišnji mandat.



(Semberija info)