BIJELJINA: PRIJAVE ZA NAJLJEPŠU NOVOGODIŠNJU DEKORACIJU TRAJU DO 10. JANUARA :: Semberija INFO ::

 

BIJELJINA: PRIJAVE ZA NAJLJEPŠU NOVOGODIŠNJU DEKORACIJU TRAJU DO 10. JANUARA


Gradska uprava, raspisala je javni poziv za izbor najljepše ukrašenih kuća i okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora na teritoriji grada, povodom novogodišnjih praznika. Po tri najljepše okićenih kuća/okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora, koji će za božićne i novogodišnje praznike sijati najraskošnije i biti ocijenjeni kao najoriginalniji, biće nagrađeni prigodnim nočanim nagradama od po 1.000, 500 i 300 KM. Pravo učešća imaju sva fizička i pravna lica s prebivalištem, odnosno sjedištem na području grada Bijeljina, koja do 10. januara dostave popunjen obrazac i najmanje tri fotografije okićenih prostora, na jedan od sljedećih načina:
a) ličnim dostavljanjem ili poštom i na adresu:
Gradska uprava Grada Bijeljina
Trg kralja Petra I Karađorđevića 1
76 300 Bijeljina
b) elektronskom poštom na adresu: [email protected]
v) u sanduče (inboks) na fejsbuk stranici Gradonačelnika Bijeljine: Dr Ljubiša Petrović / Dr Ljubiša Petrović 
Sve pristigle prijave ući će u prvi krug izbora za najljepše okićene prostore u jednoj od navedenih kategorija. Prvi krug izbora biće održan od 11. do 13. januara, putem javnog, on-lajn glasanja na službenoj fejsbuk-stranici Gradonačelnika Bijeljine. Prvih pet  prostora, u svakoj kategoriji, koja osvoje najviše glasova, odnosno „lajkova“ na fejsbuku, ulaze u drugi krug izbora. U drugom krugu izbora, komisija, imenovana za tu priliku će posjetiti sve lokacije koje su ušle u drugi krug izbora i donijeti konačnu odluku.
Pobjednici će biti proglašeni 15. januara za vrijeme koncerta Dušana Sekulića, odnosno, prilikom svečanog zatvaranja Zimskog korzoa.
Javni poziv sa obrascem za prijavu je na linku:
https://www.gradbijeljina.org/sr/news/obavjestenja/javni-pozivi/5329.javni-poziv-za-izbor-najljepse-ukrasenih-kuca-i-okucnica,-balkona-i-izloga-poslovnih-prostora-na-teritoriji-grada-bijeljina-povodom-novogodisnjih-praznika.html