EKIPA „MD SHOP“ NAJBOLjA :: Semberija INFO ::

 

EKIPA „MD SHOP“ NAJBOLjA


Večeras je spuštena zavjesa na još jedno izdanje Zimske lige u malom fudbalu. Ovogodišnje , 27. izdanje Zimske lige igralo se pod pokroviteljstvom Gradske uprave Grada Bijeljina a organizator lige je Gradska boračka organizacija Bijeljina.



Probirljiva bijeljinska publika ima razloga biti prezadovoljna magijom malog fudbala koju su pokazali učesnici Zimske lige 2023.



Pobjednik u seniorskoj konkurenciji je ekipa „MD Shop“ koja je u uzbudljivom finalu savladala tim „Pavlović mlin“ rezultatom 4:2. Najefikasniji strijelac, Ružičić Danijel i najbolji igrač turnira, Dejan Pavlović nastupali su za pobjednički tim. Najbolji golman ovogodišnje Zimske lige je Emir Bahor koji je branio za ekipu „Pavlović mlin“.



-Zadovoljstvo je imati ovakvu tradiciju, ovako jak i zanimljiv turnir u malom fudbalu. Imali smo priliku i ove, kao i prethodnih 26 godina da novogodišnje i božićne praznike provedemo i na ovaj način, uz jako dobre utakmice i kvalitetne fudbalske poteze. Trudićemo se da sljedeću Zimsku ligu još bolje organizujemo kako bismo je, korak po korak, učinili brendom našeg grada“, rekao je gradonačelnik Bijeljine, Ljubiša Petrović.



Semberija info