ZAVRŠENA MANIFESTACIJA “ZIMSKI KORZO” :: Semberija INFO ::

 

ZAVRŠENA MANIFESTACIJA “ZIMSKI KORZO”


Od 27. decembra 2022. do 15. januara 2023. godine, zahvaljujući zajedničkim snagama, Gradska uprava, Turistička organizacija Grada Bijeljina i „Vizija mladih“, organizovali su niz događaja tokom praznične sezone u okviru “Zimskog korzoa” na Trgu kralja Petra I Karađorđevića.

Manifestacija je počela sa najmlađim sugrađanima, kad su djeca iz vrtića ukrašavali veliku jelku, a u večernjem terminu na scenu je izašao virtuoz na harmonici Dušan Sekulić, koji je nastupom i spustio zavjesu na završetku “Zimskog korzoa”.



Gradonačenik Ljubiša Petrović uz zahvalnost svim učesnicima, nije krio zadovoljstvo što su građani Bijeljine i gosti, imali priliku da uživaju tokom, skoro ti sedmice raznih kulturnih i zabavnih sadržaja.

- Sa bijeljinskog trga smo slali poruke mira, ljubavi i dobrog raspoloženja. Osmjeh na licima sugrađana, ali i naših dragih gostiju, najbolji su pokazatelj da smo uspjeli u organizaciji. To nam je motiv da nastavimo tako i dalje, a biće još mnogo lijepih sadržaja tokom godine. Kao čovjeka i kao gradonačelnika, posebno me raduje što je trg svih proteklih dana bio prepun djece, a djeca su naše najljepše bogatstvo”, rekao je Petrović.



U ime Turističke organizacije, Dragan Tešić je istakao da je ovo jedna od najuspješnijih organizacija tokom prazničnih dana.
- Tokom manifestacije “Zimski korzo”, oborili smo rekorde, jer je tokom manifestacije, kroz grad prodefilovalo više od 10. 000 ljudi, kako domaćih, tako i gostiju. Sve ovo doprinosi i turustičkoj karti našeg grada, a na nama je da se trudimo da naredna manifestacija, bude još bolja od ove”, rekao je Tešić.

Predsjednica Omladinske organizacije “Vizija mladih” Rada Mićić, izrazila je zadovoljstvo postignutim rezultatima i naglasila da im je ovo podstrek da još snažnije i kreativnije rade i u narednom periodu.

​Svi učesnici su nagrađeni zahvalnicama, ali i aplauzom publike. Zahvalnice su uručene Centru za kulturu “Semberija”, Replej bendu, Midl bendu, Petropavlovskim pojcima, Pozorištancu “Maslačak”, Orkestru “Stara priča”, Rojal bendu, Oldtajmer klubu, Izgubizmo bendu, Muzičkoj radionici “Čarolija”, Udruženju guslara  “Bijeljina”, Etno grupi “Bogojavljenska noć”, Bendu “Lavirint”, SKUD “Sembeija”, Muzičkoj školi “Kornelije Stanković”, Orkestu harmonika Ugljevik, DJ Speakerhumpin, DJ Danijelu, DJ Đolexu, AD “Komunalac”, DOO “Imperio” i Dušanu Sekuliću. 


Semberija info - O. Stjepanović