BIJELjINA: Saopštenje Agrarnog fonda :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA: Saopštenje Agrarnog fonda


- Poštovani poljoprivredni proizvođači!

Kao što smo i obećali da ćemo vas redovno obavještavati o aktivnostima Agrarnog fonda Bijeljine bitnim za podršku vaše djelatnosti, podsticijama u poljoprivrednoj proizvodnji, tako želimo da vas obavijestimo da je danas završena isplata podsticaja u poljoprivrednoj proizvodnji Semberije za 2022. godinu!

Na ime podsticaja u proizvodnji pšenice - Organizovani otkup pšenice za 1.110 ratara  je uplaćeno 0,05KM/kg u ukupnom iznosu od 1.015.688 KM. 

Takođe, na ime podsticaja za proizvodnju voća i povrća - Organizovani otkup voća i povrća za 181 proizvođača uplaćeno je 190.389 KM.

Takođe, koristim priliku da vas obavijestim da je za 2022. godinu podsticaje po raznim osnovama ostvarilo oko 3.000 poljoprivrednih proizvođača, a da je na ime podsticanja poljoprivredne proizvodnje u Semberiji ukupno plasirano 2.700.000 KM iz budžeta naše lokalne zajednice preko Agrarnog fonda Bijeljine!

U nadi da će naša rekordna saradnja u 2022. godini biti podignuta na još viši nivo u ovoj godini, želimo vam uspješnu proizvodnju i prije svega povoljne vremenske uslove u 2023. godini’’, navedeno je u saopštenju koje je dostavljeno medijima , a koje je potpisao direktor Agrarnog fonda Zlatan Lazarević.