TEŠKA SAOBRAĆAJNA NEZGODA U ZAGONIMA: IZGUBLjENA DVA ŽIVOTA :: Semberija INFO ::

 

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NEZGODA U ZAGONIMA: IZGUBLjENA DVA ŽIVOTA


Foto: Bijeljina Danas
Na magistralnom putu Bijeljina-Tuzla, u mjestu Donji Zagoni, 20. avgusta, oko 19 časova i 15 minuta dogodila se teška saobraćajna nezgoda sa smrtnom posljedicom.
 
U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su  putnički autombil marke ,,golf '' kojim je upravljao B.P. i motocikl marke ,,jamaha'' kojim je upravljao B.T. Na licu mjesta od zadobijenih povreda smrtno je stradao  vozač motocikla, dok je vozač putničkog automobila zbog povreda prevežen u Medicinski centar u Bijeljini, gdje je oko 23  časa preminuo.

-Uz prisustvo dežurnog  tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini policijski  službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina izvršili su uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode.
 
Postupajući tužilac naložio je preduzimanje svih  potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdili tačni  uzroci koji su doveli do ove teške saobraćajne nezgode u kojoj su izgubljena dva život'', potvrdili su iz bijeljinske policije.

Kako nezvanično saznajemo život je izgubio Bojan Tomić iz Bijeljine, koji je vozio motocikl i Božidar Petrović iz Donjih Zagona, koji je upravljao ,,golfom''.