SAOBRAĆAJNA NEZGODA U DVOROVIMA: TEŠKO POVRIJEĐENO DVOJE DJECE :: Semberija INFO ::

 

SAOBRAĆAJNA NEZGODA U DVOROVIMA: TEŠKO POVRIJEĐENO DVOJE DJECE


 U  Dvorovima, u Ulici Majevičkih Brigada, sinoć, 21. avgusta, oko 17 časova i 20 minuta dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička automobila.  U nezgodi su učestvovali putnički automobil ,,polo'',  kojim je upravljao P.M. koji je zadobio tjelesne povrede o čijem se stepenu dežurni ljekar nije izjasnio i putnički automobil ,,fiat punto'' kojim je upravljala A.T. i koja je, takođe, isto zadobila povrede o čijem se stepenu ljekari  nisu izjasnili.  U jednom vozilu je bilo i dvoje djece, starosti  sedam i pet godina. Oba djeteta su zadobila teške tjelesne povrede  zbog koji su zadržani na liječenju u Medicinskom centru Bijeljina.

Policijski  službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja  Bijeljina izvršili su uviđaj i o svemu je obaviješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Policijska uprava Bijeljina još  jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju  da poštuju saobraćajne propise i da brzinu kretanja motornih vozila prilagode uslovima i stanju puta. Ne dozvolite sebi da budete dio crne statistike, poručuju iz policije.