JOVIČEVIĆ: Trnjaci dočekali rekonstrukciju Doma kulture :: Semberija INFO ::

 

JOVIČEVIĆ: Trnjaci dočekali rekonstrukciju Doma kulture


Upornost članova Savjeta mjesne zajednice Trnjaci koji su izbrani kao kandidati koalicije "Dogovor za Bijeljinu" i koji su nakon mnogo neuspjelih pokušaja odnosno zahtjeva upućenih Gradskoj upravi i gradonačelniku Grada Bijeljina da ostvare svoje pravo na mogućnost rekonstrukcije Doma kulture u Trnjacima se isplatila, jer su dočekali da koalicija "Dogovor za Bijeljinu" usvajajući budžet grada za 2023. godinu amandmanskim djelovanjem na prijedlog budžeta grada i amandmanskim djelovanjem prilikom rebalansa budžeta grada za 2022. godinu, obezbjedi sredstva i omoguće rekonstrukciju Doma kulture u Trnjacima.  Sad je obavaza na nadležnima iz Gradske uprave da radove koji su najavljeni budu završeni u što kraćem roku.

Takođe podsjećam javnost i mještane Trnjaka da su na moju inicijativu kao odbornika DEMOS-a u Skupštini Grada Bijeljina odobrena sredstva, za izgradnju pješačko-bicikilističke staze kroz Trnjake. Sredstva su obezbjeđena amandmanskim djelovanjem koalicije "Dogovor za Bijeljinu".

Koalicija "Dogovor za Bijeljinu" je zaključkom obavezala nadležne iz Gradske uprave da pomenutu stazu moraju izgraditi u 2023.godini.

Ubrzo nastavljamo sa još nekim radovima u selu ali o tome će javnost biti blagovremeno obavještena.