PODRŠKA INICIJATIVI ZA SMANjENjE PLATE GRADONAČELNIKA BIJELjINE :: Semberija INFO ::

 

PODRŠKA INICIJATIVI ZA SMANjENjE PLATE GRADONAČELNIKA BIJELjINE


PODRŠKA INICIJATIVI ZA SMANjENjE PLATE GRADONAČELNIKA BIJELjINE
 
Narodna koalicija „Pokrenimo Bijeljinu“ u potpunosti podržava inicijativu da se budućem gradonačelniku Bijeljine mjesečna plata smanji na pristojan i ovom kriznom vremenu primjeren nivo.
 
Narodna koalicija „Pokrenimo Bijeljinu“ sadašnja mjesečna primanja gradonačelnika Ljubiše Petrovića smatra bezobrazno visokim.
 
Činjenica da su Petrovićeva mjesečna primanja veća nego primanja predsjednika Srbije, Hrvatske i članova Predsjedništva BiH nevjerovatna je tim prije jer tako visoka primanja ničim nisu zaslužena. Grad Bijeljina već dvije godine stoji, nema razvojnih projekata, kvalitet života građana bitno je pogoršan, a nerad i neznanje Ljubiše Petrovića koštaju građane 10.525 KM mjesečno.
 
Kada se saberu sve njegove privilegije, lična promocija i reprezentacija, Ljubiša Petrović ovaj narod košta više od 200.000 KM godišnje, što je, najblaže rečeno, skandalozno. To je za dvije i po godine vjerovatno više od pola miliona KM bačenog narodnog novca!
 
Ovolika primanja i samovoljno i bahato trošenje budžetskih sredstava jasni su razlozi zbog kojih se Ljubiša Petrović grčevito bori da ostane u fotelji gradonačelnika Bijeljine.
 
Narodna koalicija poručuje građanima našeg grada i cijele Semberije da će opoziv Ljubiše Petrovića sa pozicije gradonačelnika značiti i kraj njegovog dvoipogodišnjeg nerada i nezasluženo visokih mjesečnih i godišnjih primanja prvog čovjeka Gradske uprave. Pokrenimo Bijeljinu!


​Pokrenimo Bijeljinu