MALIŠANI "ČIKA JOVE" OBILjEŽILI 8. MART :: Semberija INFO ::

 

MALIŠANI "ČIKA JOVE" OBILjEŽILI 8. MART


Povodom 8. marta – Međunarodnog dana žena, Javna ustanova Dječiji vrtić "Čika Jova Zmaj" organizuje priredbe pod nazivom „Mami i baki srce na dar“.Gradski vrtić svoju odgojno-obrazovnu aktivnost sprovodi u šest objekata na području grada i svaki objekat će ovih dana biti mjesto na kojem se odaje priznanje majkama i bakama. 
 
-Obilježavanje 8. Marta u našem vrtiću  započelo je prošle sedmice. Prvog marta smo imali jako zanimljive radionice u objektu "Sunce" u Dvorovima a u petak smo imali priredbu u objektu "Plavi čuperak". Danas smo ponovo u objektu "Plavi čuperak" gdje se za osmomartovsko raspoloženje pobrinula mlađa vrtićka grupa uz pomoć svojih odgajateljica. Centralno obilježavanje 8. marta organizovaćemo večeras u Centru za kulturu "Semberija". Sve su ovo prilike da naši roditelji vide šta su sve njihova djeca naučila u vrtiću u prethodnom periodu", rekao je Slaviša Vujanović, direktor JU Dječiji vrtić "Čika Jova Zmaj".
 
Sutra će biti održane dvije osmomartovske priredbe. Jedna u centralnom objektu "Mali princ" a druga u objektu "Pačija škola" u Novom naselju u Janji.
 
-Trudili smo se da kroz pobrojane aktivnosti djeci približimo pravo značenje ovog međunarodnog praznika, da Dan žena nije samo 8. mart nego svaki dan u godini.
 
Takođe, potrudili smo se da kroz ove priredbe djeci govorimo o značaju dobrih i skladnih porodičnih odnosa", zaključio je direktor Vujanović.
 
(Semberija Info)