VRTIĆ “ČIKA JOVA ZMAJ”: “MAMI I BAKI SRCE NA DAR” :: Semberija INFO ::

 

VRTIĆ “ČIKA JOVA ZMAJ”: “MAMI I BAKI SRCE NA DAR”


Povodom 8. marta, Međunarodmog dana žena, mališani vrtića “Čika Jova Zmaj”, sa vaspitačima,  organizovali su osmomartovski vašar na gradskom trgu, pod nazivom “Mami i baki srce na dar”. Direktor ove ustanove Slaviša Vujanović, u ime mališana, ali i zaoslenih u ovoj ustanovi, čestitao je svim ženama 8. mart.



-Sa trga u centru grada, koji je danas najljepši i najveseliji, zahvaljuući našim mališanima, šalkemo mama i bakama, ali i svim damama srce na dar”, rekao je Vujanović i naglasio da brojne aktivnosti koje se realizuju u vrtiću, podrazumijevaju rad na ukazivanju značaja porodice.



-Imamo odličnu saradnju sa roditeljima  mališana svih vrtićkih grupa, naši vaspitači se maksimano trude da uvijek pripreme i realizuju bogate programske sadržaje koje predstavljaju publici, a imamo i podršku šire društvene zajednice. Današnji dan, koji je poseban za sve nas, podržali su i poslastičarnice “San Marco” i  “Mocart”, kao i pekara “Braća Lazić”, koji su pripremili slatko i slano posluženje, a mališani sugrađanima poklanjaju bogat zabavni program”, rekao je Vujanović.



Semberija info