Saopštenje KOALICIJE POKRENIMO BIJELjINU: Lažne vijesti 3 :: Semberija INFO ::

Saopštenje KOALICIJE POKRENIMO BIJELjINU: Lažne vijesti 3

STARA LAŽ:

„Sinoć su osvanuli bilbordi sa mojim likom u Bijeljini, ja sam kriv jer nisam blagovremeno obavjestio svoju stranku da ne želim bilborde i plakate, da ne želim reklamu! Reklamiranje prepuštam drugima, zamoliću stranku da se bilbordi sa mojim likom uklone“ pisao je Ljubiša Petrović septembra 2020. godine.

NOVA ISTINA:

Danas, marta 2023. godine, Ljubiša ne piše ništa o reklamiranju, ali se njegovi bilbordi šarene na bijeljinskim bulevarima, na TV se vrte skupi spotovi, na internetu baneri, a aktiviste koje je zaposlio u Gradsku upravu šalje na svaka vrata da dijele stotine hiljada flejera sa njegovim likom.

Borba za fotelju i 200.000 KM godišnje Ljubiši je važnija je od stranke!

LAŽ:

„Svi koji opoziciono razmišljaju u Republici Srpskoj su partneri Srpskoj demokratskoj stranci. Građani vrlo dobro znaju šta su njihovi životni problemi ali ne vjeruju da ih aktuelna vlast može riješiti“, istakao je dr Milan Miličević, v.d. predsjednika Srpske demokratske stranke.

ISTINA:

SDS u Bijeljini ima izvršnu i apsolutnu vlast – mjesto gradonačelnika. Građani vide da im Ljubiša ne rješava ništa. Sve stoji.

(Pokrenimo Bijeljinu)