Saopštenje koalicije “Pokrenimo Bijeljinu”: Lažne vijesti 3 :: Semberija INFO ::

 

Saopštenje koalicije “Pokrenimo Bijeljinu”: Lažne vijesti 3


Sramota je da jedan nacionalni medij, skrivajući se iza fejsbuk statusa, objavljuje vulgarnosti, uvrede i dezinformacije koristeći izraze: „ko nas je.e? “ „pi.aj po sirotinji“, „od zla oca i još gore matere“, „ludak“, „budala“, „bezobraznici“, „dno dna“, .... Da li je to slobodan, demokratski duh medija koji želi da se predstavi kao evropski?

ISTINA:

Skupštinska većina od 25 odbornika, na inicijativu nezadovoljnih građana, privrednika, sportskih kolektiva, udruženja i organizacija pokrenula je opoziv Ljubiše Petrovića, pojedinca koji 2,5 godine ne obavlja posao gradonačelnika, urušava grad i Bijeljinu koristi kao taoca za građenje lične političke karijere.
Godišnje Ljubiša Petrović košta Bijeljinu preko 200.000 KM

Samovoljno upravlja budžetom. Zloupotrijebio je milione maraka za zapošljavanje svojih aktivista u Gradsku upravu i sada ih tjera da u radno vrijeme raznose njegove flajere i idu na mitinge.

Semberiju je izolovao od Republike Srpske i okruženja, nanio je milionske štete poljoprivrednicima, ugrozio živote građana tokom prijetnji poplave, nanio štetu gradskim preduzećima blokiranjem isplate pomoći...
Sebi javno pripisuje odluke Skupštine o subvencijama za boravak djece u vrtićima, đačke karte, besplatne udžbenike koje Vlada Srpske dijeli učenicima od 1. do 5. razreda.

LAŽ:

„ 25 vrlo loših odbornika, narodski rečeno od zla oca i još gore matere, oće da im Ljubiša, daje pare za neke njihove potrebe, da kradu...

Kod Miće se jelo. Jedva podijeli plate od - pešes iljada maraka, a sad se još ne može i jest džaba. I moraju ostajat na poslu do tri. E sad su oni udarili na njega, Ljubišu, te vaki je, te naki je. Udarili su oni opasno po njemu, a on prosta duša, pošten.

Iako ovi govore da nije, da je lopov i da ih stopira da razvijaju grad. Ono jes da niko nešto puno i ne radi, al stopira i to što ne radi.

Pare, ko ludak, kažu ovi, dijeli za besplatne knjige za osnovce, mulja da izvuče besplatan prevoz za đecu sa sela.....

A najgore od svega, uzeo onaj bankarski račun od grada i metno na sajt grada i sad svaka budala može da vidi na šta se troše pare.... Ma smijenit budalu. A mi obični ljudi, ko nas je.e. ... Ako ne možemo svojim očima vidjeti šta se dešava i ko je ko, onda samo udri, pi.aj po sirotinji. Bezobraznici će pokušati na sve načine da nas ucijene...“

(Pokrenimo Bijeljinu)